Turn Signal and Wiper Switch Problem - Dodge Caliber Forums
Problems / Dealer Service If you are having problems with your Dodge Caliber and you would like to discuss it, this is the section. Have your car into the dealer for a particular reason and want to talk about it? Do it in here.

 
Thread Tools Display Modes
#1 Old 11-26-2012, 04:20 PM
sunburst
Junior Member
Points: 460, Level: 9 Points: 460, Level: 9 Points: 460, Level: 9
Level up: 20% Level up: 20% Level up: 20%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Turn Signal and Wiper Switch Problem

I have a Dodge Caliber SE 2008, Automatic, 2.0L 4 cly

The horn from my dodge caliber driver wheel SRS airbag OEM was not functioning. I took it to a mechanic who had taken out the airbag clock spring part to be bought in the US. However, I was unaware that the airbag clock spring is what I needed and not the driver wheel SRS airbag OEM that I purchased on ebay. I found this out after taking it to another mechanic that it was the clock spring that was needed. I've been driving without a horn for a year now and was up for inspection so I went ahead and had him install a cheap $2.50 horn button to the side.
The turn signal and wipers switch functioned for one day, after which the ceased to work. I only have lights when I turn on the engine. The hazard lights work fine. When I break the lights work fine. It's only my turn signal both right and left and my whipers that don't work.
I also mention that before the installation of the horn button to the side. I was already having problems with the turn switch. the inside lights would come on and the lights on the dash would go bright. I would have to gently play with the turn switch for it to go to normal.
This second mechanic is asking me where is the internal fuse box? that is usually inside the car on the driver side? Does a Dodge Caliber DE 2008 have a second fuse box? Or only one which is under the hood?
Any help or advise would be greatly appreciated.

Regards,
frm Belize
sunburst is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 11-26-2012, 05:36 PM
UN4GTBL
Super Moderator
Points: 318,894, Level: 100 Points: 318,894, Level: 100 Points: 318,894, Level: 100
Level up: 0% Level up: 0% Level up: 0%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%
 
UN4GTBL's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 29,857
Thanks: 14,710
Thanked 6,274 Times in 5,127 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Probably needs a new multi function switch.

Only the one fuse box...under the hood.

2007 Dodge Caliber SXT | 1.8L 5-Speed

Quote:
Originally Posted by SRTEngineers
We like the Vette! ... Best damn girl's car ever made.
UN4GTBL is online now  
#3 Old 11-26-2012, 07:48 PM
sunburst
Junior Member
Points: 460, Level: 9 Points: 460, Level: 9 Points: 460, Level: 9
Level up: 20% Level up: 20% Level up: 20%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
thanks for reply

Thank you for your input UN4GTBL
sunburst is offline  
#4 Old 07-11-2014, 09:48 PM
ak1you
Junior Member
Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1
Level up: 7% Level up: 7% Level up: 7%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
were you able to get it fixed I m having same issues
ak1you is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Dodge Caliber Forums > Dodge Caliber Discussion > Problems / Dealer Service


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome